Κατηγορίες
Αναδημοσιεύσεις Ειδήσεις-Νέα

Αλληλεγγύη στο Θοδωρή Σίψα

Σας ενημερώνουμε πως η δίκη για την υπόθεση Μαρφίν που είχε οριστεί για τις 14 Μαΐου πήρε αναγκαστική αναβολή λόγω εκλογών και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των δικηγόρων ορίστηκε για την 1η Δεκέμβρη του 2014.
Οι διαδικασίες για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει της δίκης συνεχίζονται από τους δικηγόρους και τη συνέλευση αλληλεγγύης. Η δίκη αναμένεται να είναι μια αρκετά χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία και τα δικαστικά έξοδα αρκετά υψηλά.
Μέχρι στιγμής έχουν δαπανηθεί περίπου 12.000 ευρώ και το ποσό που υπολείπεται είναι τουλάχιστον 8.000 (εκ των οποίων 4.000 ως τον Αύγουστο) για δικαστικά έξοδα και τεχνική υποστήριξη. Η φύση και η διάρκεια της δίκης όμως είναι τέτοια ώστε δεν αποκλείεται τα έξοδα αυτά να αυξηθούν.
Αντιλαμβανόμενοι την τεράστια πολιτική σημασία της συγκεκριμένης δίκης τόσο για τον αναρχικό χώρο όσο και για ολόκληρο τον κόσμο του αγώνα καλούμε όλα τα κοινωνικά και ταξικά εγχειρήματα, τις συλλογικότητες και τους συντρόφους/ισες για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους τόσο σε επίπεδο αντιπληροφόρησης, πολιτικής και ηθικής στήριξης όσο και για την οικονομική ενίσχυση.

Από συνέλευση Αλληλεγγύης στο Θοδωρή Σίψα

Συσπείρωση Αναρχικών Βόλου